U bent hier:  Home  »   Academy

Academy

Binnen de WerkWent Academy worden klanten met een afstand tot de arbeidsmarkt bijgeschoold of opgeleid voor een functie in de ICT. Voor de een betekent dat een enkele training om een erkend certificaat te halen en voor de andere klant kan dat een complete leerweg inhouden die opleidt tot een bepaalde functie. Een leerweg bestaat dan ook uit een meerdere trainingen.

ICT-ers met ruime ervaring en een goed netwerk vormen het basisteam van trainers. Iedere trainer is vakspecialist en als professional nog steeds actief in de ICT. Regelmatig zijn er masterclasses waarin specialisten hun ervaring en kennis komen delen.
De nadruk ligt altijd op de persoonlijke aanpak in combinatie met concrete praktijkervaring.

Leerweg ICT
De (vakinhoudelijke) ontwikkelingen in de ICT-branche en eisen die gesteld worden aan werknemers in die branche vormen een belangrijke basis voor de invulling van het programma.

De huidige uitstroomprofielen zijn:

Systeembeheer
Je ondersteunt bij het verhelpen van storingen op basis van meldingen die verkregen worden van een Helpdesk (2e of 3e lijns support).

Helpdeskmedewerker
Je ondersteunt eindgebruikers vanuit een Helpdesk.

ICT Monteur
Je verricht reparaties, monteert en voert onderhoud uit.

ICT Medewerker
Je bent algemeen inzetbaar bijvoorbeeld in een computerwinkel.

Leerweg Outbound Callcenter medewerker
Naast ICT bieden wij ook een leerweg aan om opgeleid te worden tot outbound callcenter medewerker. In Nederland zijn veel Callcenters actief. Het werk binnen een outbound callcenter bestaat niet alleen uit bellen. Onderzoek naar mogelijke klanten, het kwalificeren van leads, strategiebepaling en administratie zijn belangrijke aspecten. De gehele opleiding duurt 3 maanden. Dit is inclusief een praktijkgedeelte. Deelnemers die de drie maanden afronden met een diploma krijgen aansluitend een arbeidscontract aangeboden.

Werkwent

Adres:

WerkWent
Scheidingsweg 6J
6551 AV Weurt

U kunt ons bereiken op:

024-7600223

Support

Mocht onze site u niet de gewenste informatie bieden, dan kunt u ook per mail uw vragen via onderstaand formulier aan ons doorgeven.

Mijn vraag online stellen
Copyright © WerkWent - Alle rechten voorbehouden