U bent hier:  Home  »   Over ons

Werkwent

WerkWent helpt mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt bij het vinden naar een geschikte baan. Hierbij zetten wij ook trainingen en coaching in. Coaching is altijd maatwerk. Trainingen variƫren van korte vaardigheidstrainingen tot complete beroepsopleidingen vanuit onze Academy. Wij zijn gespecialiseerd in de ICT branche en zijn daar nog steeds actief.

Veel van onze klanten hebben een Wajong of WIA-uitkering. Dat kan zijn omdat ze een indicatie hebben zoals autisme, PDD-NOS, ADHD, Asperger of bijvoorbeeld een lichamelijke beperking. WerkWent legt de nadruk op je mogelijkheden en niet op je beperkingen. Natuurlijk moet je wennen aan je werk en het werk aan jou. Dat geldt voor iedere nieuwe werknemer. Wij nemen jouw vakinhoudelijke en persoonlijke kwaliteiten als vertrekpunt. Door samen te werken met ICT-bedrijven, UWV, gemeente, scholen en zorginstellingen kunnen wij snel schakelen om tot een goed resultaat te komen.

Werkwent

Adres:

WerkWent
Hogelandseweg 76
6545 AB Nijmegen

U kunt ons bereiken op:

06-51286131

Support

Mocht onze site u niet de gewenste informatie bieden, dan kunt u ook per mail uw vragen via onderstaand formulier aan ons doorgeven.

Mijn vraag online stellen
Copyright © WerkWent - Alle rechten voorbehouden