U bent hier:  Home  »   Coaching

Coaching

De coaches die voor WerkWent klanten begeleiden naar werk in de ICT, zijn allen zelf nog steeds actief in de ICT. Dat heeft een groot voordeel. Je bouwt makkelijker een band op met een coach die weet waar jij over praat. Als je een echte gamer bent en bijvoorbeeld daarom gamedesigner wenst te worden, kan een coach van ons prima met jou alle inhoudelijke (on)mogelijkheden bespreken. Functies binnen de ICT zijn niet duidelijk strak omlijnd. Heel vaak wordt er specifieke kennis en ervaring gevraagd. Het is dan fijn om een coach te hebben die met beide benen in de ICT-wereld staat. Natuurlijk kan de coach je ook ondersteunen bij andere vraagstukken en werken we samen met specialisten voor specifieke vraagstukken.

Gedurende het gehele traject krijg je een persoonlijke coach. De coach helpt je bij alle praktische aspecten. In het begin zal de nadruk liggen op alle voorbereidende activiteiten die noodzakelijk zijn om goed voorbereid de arbeidsmarkt op te gaan. Indien je trainingen volgt in onze academy zal je coach je begeleiden bij het maken van planningen en het behalen van je doelstellingen.

Bij het zoeken naar een baan zal de coach je begeleiden en eventueel ook meegaan op sollicitatiegesprekken. Jij bepaalt zelf hoe je gebruik wil maken van onze coaching!

Werkwent

Adres:

WerkWent
Hogelandseweg 76
6545 AB Nijmegen

U kunt ons bereiken op:

06-51286131

Support

Mocht onze site u niet de gewenste informatie bieden, dan kunt u ook per mail uw vragen via onderstaand formulier aan ons doorgeven.

Mijn vraag online stellen
Copyright © WerkWent - Alle rechten voorbehouden